Healing

Healing betekent letterlijk “genezing” of “heel worden”.

We “hebben” allemaal een fysiek lichaam maar we “zijn” veel meer. We hebben een subtiel energieveld dat zich in en om ons lichaam bevindt en ook wel de aura wordt genoemd. Ook hebben we energiewielen (chakra’s)  die zich binnen ons fysieke lichaam bevinden. Deze energieën bepalen voor een groot gedeelte hoe wij in het leven staan. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau is alles met elkaar verweven en verbonden, een healing werkt dan ook door op al deze niveaus.

healing2

Tijdens een healing wordt gekeken naar eventuele blokkades, energie-lekken of energie van anderen in jouw ruimte. Misschien heb je zelf ook nog energie bij anderen wat terug mag komen om je heel te maken. Er wordt ook gekeken naar de aura, de chakra’s en de aarde/kosmosverbinding. Daarna volgt het balanceren van de complete energiestroom. Geregeld komt ook informatie van een gids of overledene om je extra te ondersteunen.

Omdat er met het energieveld gewerkt wordt is het belangrijk om te weten dat je niet fysiek aanwezig hoeft te zijn om een healing te ontvangen !!!  Het tarief voor een healing sessie bedraagt  € 44,00.